Shelter

Shelter

Overnat Kun få meter fra søbredden

Kom tæt på naturen og overnat i vores lækre shelter med udsigt ud over fiskesøen. Hvis I virkelig vil tæt på naturen, bliver det ikke bedre end en overnatning i shelter på Bjerrely. Fang jeres aftensmad i fiskesøen, gril jeres fisk og lyt til søen og naturen mens i sover. Eller kom blot ud og nyd jeres aftensmad inden I nyder stilheden fra jeres shelter. 

Kun få meter fra søbredden

I søens sydvestlige hjørne kan I overnatte i shelteret, der kun er et par meter fra søbredden.  Der er plads til 4 personer. I har mulighed for at grille jeres fangst eller jeres medbragte madpakke, da der er bålplads med fast grill. Der er drikkevand og toiletter 250 meter fra shelteret. 

Prisen for en overnatning

En overnatning for maks 4 personer koster 100 kr. Det inkludere en pressening til shelter-åbningen, brænde til bålstedet og trillebører til at transportere jeres oppakning mm. 

Fiskeri i forbindelse med overnatning i shelter afregnes med 40 kr. pr. time.

Overnatning kan kun ske efter forudgåede booking. 

Om Bjerrely

Ejendommen Bjerrely er i alt på ca. 33 ha, og ligger omkranset at skov og økologisk dyrkede marker. Fiskesøen er opstået under gravning efter brunkul i årene frem til ca. 1955. Herefter måtte man stoppe med at grave efter brunkul, idet flere kilder gjorde det umuligt at holde udgravningerne fri for vand. I 1987 fik den tidligere ejer af Bjerrely Svend Lauridsen tilladelse til at bruge søen som fiskesø. På grund af kilderne er vandet i søen uhyre rent.

Bjerrely

Bjerrevej 55
Tanderupkjær 
7400 Herning

kontakt@bjerrely.dk 
Tlf.: 23 71 51 03

4.91 Average  60 Reviews

Copyright © 2019 Bjerrely - Hjemmesiden er lavet af Ambitiøs