Fiskehuset

Om fiskehuset

Fiskehuset ligger idylisk ved søbredden med en fantastisk udsigt over søen.


Hold dit næste arrangement ved søbredden i naturskønne omgivelser. Det bliver ikke meget mere idyllisk end dette - og så er det ikke længere end et stenkast fra Herning. 

Fiskehuset er oplagt til fødselsdage, barnedåb, firmaarrangementer, kurser eller familiefesten. Dine gæster vil helt sikkert huske dit arrangement i disse smukke omgivelser.

På husets terrasse findes der flere bord-bænksæt, og det er oplagt at tage terrassen i brug for virkelig at nyde naturen og udsigten til søen. Der kan derfor lejes store grill, fadølsanlæg og pølsevogn, så I kan nyde naturen.  

Huset har plads til ca. 35 personer, og i huset er der borde og stole, køleskab, miniovn, 2 kogeplader, kaffemaskine og kogekedel.

Prisen for leje af Fiskehuset er 1.600 kr. pr. dag. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for dit arrangement. 

Fiskehuset
Udsigt fra Fiskehuset

Om Bjerrely

Ejendommen Bjerrely er i alt på ca. 33 ha, og ligger omkranset at skov og økologisk dyrkede marker. Fiskesøen er opstået under gravning efter brunkul i årene frem til ca. 1955. Herefter måtte man stoppe med at grave efter brunkul, idet flere kilder gjorde det umuligt at holde udgravningerne fri for vand. I 1987 fik den tidligere ejer af Bjerrely Svend Lauridsen tilladelse til at bruge søen som fiskesø. På grund af kilderne er vandet i søen uhyre rent.

Bjerrely

Bjerrevej 55
Tanderupkjær 
7400 Herning

mail@bjerrely.dk

Tlf.: 23 71 51 03

 
4.91 Average  60 Reviews

Copyright © 2019 Bjerrely - Hjemmesiden er lavet af Ambitiøs