Fiske konkurrence i efterårsferien

Bjerrely fiskesø

Afholdelse af konkurrence med præmier til de største fangster i efterårsferien hos Danmarks grønne lystfiskersø med danske økologiske udsætningsfisk

-det er ren øko-turisme.

Sporet ved Bjerrely

For naturelskere, som ikke ønsker at fiske anbefaler Bjarne Vestergaard en ferie-travetur ad naturstien ”Sporet ved Bjerrely” – en smuk afmærket rute på ca. 4 km, der leder de besøgende forbi naturen omkring Bjerrely Fiskesø, samt markerne ved den økologiske nabogård ”Bjerregård”. De heldige vil have mulighed for at kunne se flere sjældne fugle – herunder isfuglen.

Siden 2010 har Bjerrely Fiskesø været drevet efter særlige grønne og bæredygtige principper – og udelukkende med udsætning af danske økologiske opdrætsørreder – en slags lystfiskesøernes svar på økologiske besøgsgårde – det er ren øko-turisme! Bjerrely Fiskesø blev i 2011 tildelt både Herning Kommunes Miljøpris og Green Cities Miljøpris.

Læs mere om Bjerrely Fiskesø og Muslingehuset her eller på Facebook-siden: Bjerrely Fiskesø og Muslingehuset.

”En oplagt aktivitet i efterårsferien for hele familien”

Sådan beskriver Bjarne Vestergaard, ejer af Bjerrely Fiskesø ca. 10 km sydvest for Herning, det arrangement, han har planlagt for besøgende i efterårsferien fra og med mandag, den 15. oktober – til og med fredag den 19. oktober 2018. Alle dage fra kl. 0800 – 1700. Der afholdes fiskekonkurrence som går ud på følgende:
  • 1. Præmie:
    Den som fanger den største økologiske ørred i løbet af arrangement-perioden vinder et gavekort på en gratis overnatning for op til 4 personer i Bjerrelys ferielejlighed inkl. servering af økologisk morgenmad og gratis fiskeri for de 4 overnattende personer i 4 timer
  • 2. Præmie:
    Den som fanger den næst-største økologiske ørred i løbet af arrangement-perioden vinder et gavekort til gratis fiskeri ved Bjerrely Fiskesø for 2 personer i 6 timer
  • 3. Præmie:
    Den som fanger den tredje-største økologiske ørred i løbet af arrangement-perioden vinder et gavekort på gratis fiskeri ved Bjerrely Fiskesø for 2 personer i 3 timer.

Fangede fisk skal indvejes straks efter fangsten. Max. 1 præmie pr. deltager. Vinderne får direkte besked og offentliggøres på Bjerrely.dk samt på Bjerrelys facebookside.

Bemærk: Alle besøgende – fiskeri eller ej – tilbydes en gratis kop økologisk kaffe / te / øko saft m/ hjemmebagt bolle til at styrke sig på under besøget. Der er gratis slikposer til børnene.

Om Bjerrely

Ejendommen Bjerrely er i alt på ca. 33 ha, og ligger omkranset at skov og økologisk dyrkede marker. Fiskesøen er opstået under gravning efter brunkul i årene frem til ca. 1955. Herefter måtte man stoppe med at grave efter brunkul, idet flere kilder gjorde det umuligt at holde udgravningerne fri for vand. I 1987 fik den tidligere ejer af Bjerrely Svend Lauridsen tilladelse til at bruge søen som fiskesø. På grund af kilderne er vandet i søen uhyre rent.

Bjerrely

Bjerrevej 55
Tanderupkjær 
7400 Herning

mail@bjerrely.dk

Tlf.: 23 71 51 03

 
4.91 Average  60 Reviews

Copyright © 2019 Bjerrely - Hjemmesiden er lavet af Ambitiøs