De perfekte omgivelser til dit firmaarrangement

Flyt jeres mødelokaler ud i naturskønne omgivelser

Få luftforanding, fornyet energi og bliv inspireret af den smukke natur


Hvorfor ikke bytte de kedelige vægge ud med smuk natur næste gang I skal holde jeres bestyrelsesmøde, personalemøde eller måske udviklingsmøde? Vi har inspirerende, spændende og anderledes mødelokaler, som kan passe til de fleste slags møder eller firmaarrangementer. Der er ro til, at I kan samle jer om mødet, og nyde den rolige natur - og så er det kun 10 minutter fra Herning. 

Det gode ved at vælge et anderledes mødelokale eller lokation for jeres firmaarrangement er, at I sætter en stemning for mødet eller arrangementet helt fra start. Det kan give skub i den kreative proces, hvorfor Bjerrely vil være oplagt til fx workshops. 

De mere utraditionelle rammer kan ligeledes bidrage til mere effektive møder, da I fjerner jer selv fra jeres daglige rammer, og placerer jer selv i nye anderledes rammer. Derfor er der ingen grund til ikke at vælge Bjerrely som jeres næste mødested.  

Oplevelser og aktiviteter

Bjerrelys smukke natur indbyder til gåture og aktiviteter. Derfor er Bjerrely også oplagt som lokation til jeres næste minikonference eller firmaarrangement, da der er god plads til at lave teambuilding-øvelser og fysiske udfoldelser på de mange grønne områder.

Når gæsterne eller medarbejderne trænger til et afbræk og fornyet energi, er der rig mulighed for at få frisk luft med gåture i den smukke natur. Der er også mulighed for at få luftet fiskestængerne i en af Danmarks smukkest beliggende fiskesøer, som også er den første økologiske fiskesø. Vi byder gerne ind med aktiviteter, der matcher jeres arrangement. 

Lokaler til jeres behov

Vores lokaler, Muslingehuset og Fiskehuset, er to anderledes men smukke lokaler, der kan omdannes til netop det, I ønsker og har behov for. De ligger begge i naturskønne omgivelser, med udsigt til søen og har gode udearealer, der let kan udnyttes til forskellige aktiviteter.  

I kan invitere større forsamlinger til fx minikonference, kurser eller foredrag da Muslingehuset kan rumme omkring 75 personer. Køkkenet er fuldt udstyret og Bjerrely stiller gerne personale til rådighed. Der er service og lydanlæg til rådighed. I kan læse mere om Muslingehuset her eller kontakte os for mere information.  

Vi står også gerne for forplejning, blot kontakt os, så finder vi sammen den bedste løsning for jer.  

Priseksempel

Dagsmøde (09-16)

  • Buffet med morgenbrød og frugt
  • Lækker frokost inkl. valgfri vand
  • Buffet med kage og frugt
  • Isvand og kaffe/the ad libitum hele dagen
Kr. 399
pr. kuvert
Minimum 10 deltagere. Prisen er ekslusiv moms.

Om Bjerrely

Ejendommen Bjerrely er i alt på ca. 33 ha, og ligger omkranset at skov og økologisk dyrkede marker. Fiskesøen er opstået under gravning efter brunkul i årene frem til ca. 1955. Herefter måtte man stoppe med at grave efter brunkul, idet flere kilder gjorde det umuligt at holde udgravningerne fri for vand. I 1987 fik den tidligere ejer af Bjerrely Svend Lauridsen tilladelse til at bruge søen som fiskesø. På grund af kilderne er vandet i søen uhyre rent.

Bjerrely

Bjerrevej 55
Tanderupkjær 
7400 Herning

mail@bjerrely.dk

Tlf.: 23 71 51 03

 
4.91 Average  60 Reviews

Copyright © 2019 Bjerrely - Hjemmesiden er lavet af Ambitiøs