Lejlighed, shelter eller camping

Der er muligheder for alle

Lejligheder

På Bjerrely er der 2 hyggelige 1½ værelses lejligheder med plads til 4 personer i hver lejlighed. Lejlighederne ligger separat med egen indgang og egen terrasse. I lejlighederne er der et lille køjerum med plads til to personer og i stue/køkken er der en dobbelt sovesofa. Der er eget bad og toilet.

I køkkenet er der service til 4-6 personer, køleskab, komfur med ovn, kaffemaskine og kogekedel. Lejlighederne har internetadgang samt TV.

På terrassen er der bord og stole, ligesom der rundt på grunden findes mange gode hyggekroge.

Læs mere


Shelter

I søen sydvestlige hjørne er der placeret et shelter kun et par meter fra søbredden.

Læs mere


Camping

På Bjerrely er der en lille primitiv plads, hvor der er mulighed for overnatning. Der er toilet, bad og mulighed for strøm.

Pris: 100 kr. pr. enhed pr. dag.

Om Bjerrely

Ejendommen Bjerrely er i alt på ca. 33 ha, og ligger omkranset at skov og økologisk dyrkede marker. Fiskesøen er opstået under gravning efter brunkul i årene frem til ca. 1955. Herefter måtte man stoppe med at grave efter brunkul, idet flere kilder gjorde det umuligt at holde udgravningerne fri for vand. I 1987 fik den tidligere ejer af Bjerrely Svend Lauridsen tilladelse til at bruge søen som fiskesø. På grund af kilderne er vandet i søen uhyre rent.

Bjerrely

Bjerrevej 55
Tanderupkjær 
7400 Herning

kontakt@bjerrely.dk 
Tlf.: 23 71 51 03